Nästa artikel
Snart dags för Smaka på Camping
NYHETER

Snart dags för Smaka på Camping

Publicerad 29 september 2021 (uppdaterad 29 september 2021)
Snart är det dags för nästa större mässa i Sverige, den här gången arrangerad av Bergholm som håller den i Elmias lokaler den 14-17 oktober. Det är fri entré men biljetter måste bokas.

Säsongen för mässor är långt ifrån över och snart anordnar Bergholm en mässa i Elmias lokaler där Knaus, Weinsberg, Roller Team, Tabbert, T&B, Inaca, CI och Morelo kommer att visas upp.

Det är Bergholm tillsammans med sina återförsäljare samt Inaca och Wigo som den 14–17 oktober arrangerar mässan Smaka på Camping. De kommer att ha ett hundratal husbilar, husvagnar och campervans i mässhall A på Elmia i Jönköping där 2022 års nyheter visas upp.

Det är fri entré till mässan som bokas via Tickster mot en bokningsavgift på 30 kronor. Det finns även fri dagsparkering på området men vill man stanna över natten på mässcampingen kostar det 150 kronor och då ingår el.

Öppet-tiderna är 10-18 torsdag, fredag och lördag men på söndagen stänger mässan klockan 16.

För de som vill äta en god middag kommer det att vara möjligt på fredag respektive lördag klockan 19. Priset för den är 495 kronor och då bjuds man även på underhållning, på fredagen är det gruppen Midnight Special som spelar Creedence Clearwater Revivals låtar och på lördagen är det SOAP som står för underhållningen med låtar av bland andra Queen, David Bowie och Stevie Wonder.

Här kan du ladda ner en pdf med programmet.
 

Ämnen i artikeln

Missa inget från Husbil & Husvagn

Genom att anmäla dig godkänner du OK-förlagets personuppgiftspolicy.