Bild
Nästa artikel

Sven-Ingvars sista spelning

SMÅLAND

Det inte helt okända dansbandet Sven-Ingvars avslutar sin karriär med en spelning i Kalmar den 29 augusti 2015. Denna speciella spelning blir säkerligen en oförglömlig upplevelse för alla dansbandsfantaster!

Sven Ingvars började med sina spelningar 1956 och de har sedan dess haft en fantastisk och oförglömlig karriär. Det är inte för mycket sagt att de gjort ett bestående avtryck i svensk Rock ’n’ roll- och dansmusik.

Deras populäritet avspeglades genom att de fick in fler hits på svensktoppen än någon annan. På 60-talet var de ett av de största banden och i början av 70-talet kom de populära tolkningarna av Gustaf Frödings dikter. På 90-talet fick de några av sina största framgångar någonsin med evergreens som Två mörka ögon och Byns enda blondin. Ingen ifrågasatte väl då att de verkligen är ett av Sveriges största band.

Biljetterna är dock inte utlagda på Ticnet för tillfället men ska enligt uppgift finnas här inom rimlig tid, men just nu kanske det viktigaste är att pricka in datumet i din almanacka!
Taggar: Evenemang

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.