Nästa artikel
Tips för en härlig vistelse i Roslagen
ROSLAGEN

Tips för en härlig vistelse i Roslagen

Publicerad 4 juli 2019
Lördagen den 6 juli 2019 anordnas Swedish Grand Prix Speedway på HZ Bygg Arena i Hallstavik. Cirka 10 000 besökare väntas komma till arenan för att se världens bästa speedwayförare göra upp om segern. Visit Roslagen finns på plats för att välkomna nya och gamla besökare till Roslagen, i år med ett nytt koncept som har premiär i Hallstavik i samband med tävlingen.

– Det känns jätteroligt att få visa upp vår nya glasmodul i samband med VM-deltävlingen i Hallstavik. Det är fantastiskt att ett världsmästerskap anordnas i Roslagen och vi ser fram emot att välkomna både nära och långväga gäster med våra bästa tips om Roslagen, säger Gisela Norén, VD Visit Roslagen.

Visit Roslagen kommer att använda den nya portabla glasmodulen för att marknadsföra och sälja Roslagens utbud på nya och oväntade platser. Den kommer också att kunna användas av aktörer som vill marknadsföra sig själva och Roslagen på nya sätt.

– Vår nya glasmodul möjliggör för nya kreativa marknadsföringsaktiviteter både i och utanför Roslagen och vi hoppas att fler aktörer ska se nyttan i att använda den, säger Gisela Norén.

Under Swedish Grand Prix Speedway på HZ Bygg Arena finns Visit Roslagen på plats i festivalområdet (fan area) för att dela ut material och ge sina bästa tips för en härlig vistelse i Roslagen. Den nya glasmodulen kommer också att finnas på plats under Grisslehamnsdagen den 13 juli.

Ämnen i artikeln

Missa inget från Husbil & Husvagn

Genom att anmäla dig godkänner du OK-förlagets personuppgiftspolicy.