Nästa artikel
Tumbo visar upp 2019 års modeller i helgen
SÖDERMANLAND

Tumbo visar upp 2019 års modeller i helgen

Publicerad 21 september 2018 (uppdaterad 21 september 2018)
Tumbo bjuder i helgen in till visning av 2019 års modeller och kryddar evenemanget med specialerbjudanden och leverantörsbesök.
Tumbo husvagnar och husbilar är ett av landets större företag i branschen och drivs som ett familjeföretag. De 7 500 kvadratmeter stora lokalerna ligger längs med E20 i Tumbo i norra Sörmland, 3 km från Kvicksund i Västmanland mellan Eskilstuna och Västerås. Där har de rejäla utrymmen att visa sina husbilar från Dethleffs, Bürstner, Sunlight och Rapido samt husvagnar från Hobby.

Nu i helgen 21-23 september. bjuder de in till sin årliga höstmässa då det blir det stor visning av 2019 års modeller och så bjuds det på  munkar och kaffe. Öppettiderna är fredag 9-18 och lördag samt söndag 10-16.

Besökarna kommer att mötas av kampanjpriser på utvalda produkter i tillbehörsbutiken och dessutom bevistas evenemanget av flera leverantörer.

Tumbo är ett framgångsrikt fötretag som fått flera utmärkelser, de har av Dagens Industri utsetts till ett av flera gasellföretag och har även utsetts till Årets Företagare i Sörmland. Den senaste utmärkelsen var på Elmia då de återigen utsågs till Årets Hobbyhandlare och kan ståta med landets största utbud av Hobby husvagnar.

Ämnen i artikeln

Missa inget från Husbil & Husvagn

Genom att anmäla dig godkänner du OK-förlagets personuppgiftspolicy.