Bild
Nästa artikel

Vandra i Halland

HALLAND

Länsstyrelsen i Halland ordnar en hel rad av organiserade vandringar i naturreservaten under året.

Länsstyrelsen i Halland gör även i år en stor satsning på vandringar med guider i naturreservaten. På programmet finns en härlig blandning av närmare 90 aktiviteter spridda över hela länet! Förra året deltog mer än 3 000 personer på dessa arrangemang.

Vandringarna är gratis och tanken är att fler hallänningar och turister ska upptäcka de fina naturreservaten. Utbudet är brett, man guidas bland blommor, fjärilar, spindlar, fåglar, svampar, i bokskogen, längs forsar eller i sanddyner bara för att nämna några av alla upplevelser man kan få. Det finns turer som passar barnfamiljen och det ordnas till och med musikarrangemang i reservaten.

Alla vandringarna finns med i broschyren ”Guidade vandringar i Hallands natur- och kulturreservat”. Broschyren finns att hämta på turistbyråer, fritidsgårdar, vårdcentraler och bibliotek. Vandringarna läggs även in på kommunernas kalendarier och inte minst på Länsstyrelsens webbplats.

Taggar: Evenemang

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.