Nästa artikel
Vårmässa hos Tumbo
SÖDERMANLAND

Vårmässa hos Tumbo

Publicerad 8 mars 2017 (uppdaterad 6 februari 2023)
Ett säkert vårtecken är när handlarna bjuder in till mässa och bland de första är branschveteranen Tumbo som bjuder på massor av erbjudanden nu den kommande helgen. Dessutom är det premiär efter det att de flyttade in i sina nya lokaler i höstas!

Tumbo husvagnars årliga mässa står för dörren på både lördag och söndag, 11-12 mars 2017, klockan 10-15 och de hoppas förstås att förra årets rekord på 3 000 besökare ska bli än fler i år. Skulle vädrets makter inte vara på bästa humör finns det gott om plats inomhus, med den nya anläggningens 7500 kvadratmeter finns det tillräckligt med utrymme.

Som sig bör på en mässa blir det säkert mycket prat om sommarens kommande äventyr kring borden där det serveras korv och kaffe med mumsmums. När det är avklarat tittar många på husbilarna från Dethleffs, Bürstner, Rapido, Sunlight och husvagnarna från Hobby. För de som är intresserade av plåtisar lockar man med Roadcar, Dreamer, Bürstner och Rapido. Dessutom finns det många begagnade husvagnar och husbilar och tillbehörsbutiken som helgen till ära fyllts med specialerbjudanden är en av de största i Sverige.

Bland annat utlovas toalettkem till ett pris som kan göra vem som helst nödig, årets campingstolar till 50% samt ett Standby-tält för 50.000:- med 15% rabatt. Utöver detta kommer det att finnas mängder med andra erbjudanden. 

Tumbo Husvagnar ligger i Södermanland mellan Eskilstuna och Västerås, längs E20 vid Gröndalrondellen i Tumbo, 6 km från Kvicksund. Det är ett av branschens äldsta företag och etablerades redan 1965. Idag sysselsätter de cirka 40 personer året om. 

Tumbos nya lokaler är på 7500 kvadratmeter

och ingången är maffig. Röda mattan var utrullad vid invigningen i höstas

Högt till tak och hög stämning i höstas vid invigningen

Ytorna medger prydlig uppställning av husvagnarna

Även husbilarna står prydligt uppställda

Ämnen i artikeln

Missa inget från Husbil & Husvagn

Genom att anmäla dig godkänner du OK-förlagets personuppgiftspolicy.