Nästa artikel
Vinter på Norrviken är en värld av ljus
SKÅNE

Vinter på Norrviken är en värld av ljus

Publicerad 24 november 2020
Trädgårdarna är klädda i magisk vinterskrud. När mörkret sänker sig lyser tusentals lampor och marschaller upp ett Norrviken i vackraste skrud. Följ stjärnorna genom vintergatan till vår värld av gnistrande ljus. Känn den krispiga luften och trädgårdens magi.

Redan vid infarten till Båstad börjar ljusupplevelsen. Följ de tända marschallerna från infarten, hela vägen ut till Norrviken. Tillsammans med Båstad kommun lyser Norrviken upp i mörkret.

I år bjuds besökarna in för att upptäcka Norrvikens trädgårdar på egen hand under ”Vinter på Norrviken” mellan den 25 november och den 13 december. Upplev ljusinstallationer och tusentals marschaller, en magisk upplevelse för alla. Hela Norrviken gnistrar och står redo. 

Parken erbjuder en utomhusupplevelse för alla generationer. Även för de små finns det mycket att upptäcka som att hitta tomtenissarnas dörrar runtom i parken eller lämna önskelistan till tomten. I gnistrande ljus och månsken under krispiga stjärnor inspirerar dukat bord, vinterns dekorationer, dofter och musik till en sagolik upplevelse. 

Såväl Orangeriet som Chocolaterian erbjuder smakupplevelser för öga och gom i julens tecken. Önskar man förlägga hela sin vistelse utomhus är man välkommen att ta med en picknick.

För att skapa en trygg upplevelse gäller förköp av biljett via Norrvikens hemsida. Antalet biljetter är begränsade. 

– Här finns ingen plats för mörker, bara hopp och omtanke, kraft och energi. Välkommen till vår stämningsfulla vintervärld!, skriver Norrviken i sin inbjudan.

Tid:
Onsdag- fredag kl. 15-20
Lördag- söndag kl. 12-20

Pris:
Vuxna 130 kr
Barn 0-18 fri entré
Säsongskort gäller ej.
Förköp via hemsidan gäller.

För mer info, läs https://norrvikenbastad.se/planera-ditt-besok/covide-19-corona-virus/

GPS: N56°26'46", E12°47'54"

Ämnen i artikeln

Missa inget från Husbil & Husvagn

Genom att anmäla dig godkänner du OK-förlagets personuppgiftspolicy.