Bild
Nästa artikel
Lavendel i Provence och shopping i Ullared

Lavendel i Provence och shopping i Ullared

Resa

Husbil & Husvagn tar dig med ut i världen. Läs våra resereportage!

Läs resereportagen i sin helhet!

Köp Husbil & Husvagns reseskildringar som digital fil. OBS! Du som är prenumerant kan läsa gratis på: husbilhusvagn.se/fri
I Husbil & Husvagn nummer 01/2018 besökte vi Provence, Avesta-Krylbo, Gekås Ullared, samt Åsby Hem & Trädgård. Läs våra fullmatade resereportage och bli inspirerad! 

På lavendeltur i Provence
Få saker är så förknippade med blommande lavendelfält som Provence i södra Frankrike. Glid omkring på småvägarna och njut av enorma lavendelfält eller lämna husbilen på campingen och ge dig ut på fantastiska strövtåg på landsbygden (till fots eller på cykel).

Avesta och 56:ans Café i Krylbo
Sydöstra hörnet av Dalarna med Avesta och Krylbo är ett trevligt delmål. Här finns 56:ans Café med ställplats, Calle Jularbo-museet och mysiga Avesta Gamla by med verket och myntmuseet.

Besök i Skandinaviens största varuhus 
Det är Skandinaviens största varuhus med en egen camping och parkeringar särskilt avsedda för fritidsfordon. Gekås Ullared sträcker onekligen ut en hand till alla med hus på hjul. Vi faller för frestelsen och tar husbilen till det omtalade varuhuset.

Isbjörn, växter och inredning
Oavsett om man bor i en stor villa, lever i en mobil tillvaro eller huserar i den minsta lägenheten är det viktigt att drömma och inspireras. Just det har du chansen till när du besöker Åsby Hem & Trädgård.

Klicka på gröna knappen i rutan ovanför för att köpa som digital fil. Den kan laddas ner och läsas i din dator, telefon eller surfplatta. 


Du som prenumererar på Husbil & Husvagn kan läsa resereportagen gratis via denna länk. Du behöver ha ditt prenumerationsnummer och ditt postnummer till hands. 

 
Taggar: Resa

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.