Nästa artikel
Axmar brygga ordnar husbilsbord
GÄSTRIKLAND

Axmar brygga ordnar husbilsbord

Publicerad 22 oktober 2019 (uppdaterad 22 oktober 2019)
Ett nytt grepp när det gäller umgänge vid ställplatser är att ordna möten mellan blivande och nuvarande husbilister. Konceptet går ut på att restaurangen välkomnar sina husbilsgäster för att utbyta erfarenheter, tips och råd och ha en trevlig kväll tillsammans.
– Vi gör allt för att våra gäster skall vara nöjda och ambitionen är att vara en av Sveriges bästa och mest serviceinriktade ställplatser för husbilar, skriver Axmar brygga på sin hemsida. Nog kan service erbjudas på många olika sätt men visst är det ett trevligt initiativ?

Premiären var i lördags när deras husbilsgäster fick lära känna nya människor med intresse för husbilsliv vid ett gemensamt bord där man kunde träffas för att ha en trevlig kväll tillsammans. Där berättades reseminnen och tipsades om härliga resmål.

Initiativtagaren är restaurangens ägare Yngve Persson som menar att de är först i Sverige med konceptet. För att höja stämningen ytterligare erbjuder de dessutom hädanefter deras husbilsgäster på en fördrink samt kaffe efter maten.

– Vi kan inte garantera att det bokas varje kväll - men var inte blyga att fråga andra ute på ställplatsen om de vill följa med, då dukar vi upp.

Mer information om Husbilsbordet hittar du på https://axmarbrygga.se/husbilsbordet

Ämnen i artikeln

Missa inget från Husbil & Husvagn

Genom att anmäla dig godkänner du OK-förlagets personuppgiftspolicy.