Bild
Nästa artikel
Cajsa Wargs födelsedag firas i Wadköping

Cajsa Wargs födelsedag firas i Wadköping

VÄSTERGÖTLAND

Söndagen den 22 mars firas Cajsa Wargs födelsedag vilket blir en dag i 1700-talets tecken. Axel von Fersens charmkurs med 1700-talets uppvaktandeteknik och smakprover inspirerade av Cajsa Wargs recept utlovas.

Kokboksförfattarinnan och köksmamsellen Cajsa Warg föddes 1703 i Örebro och på Kungsgården i Wadköping finns Cajsa Wargs barndomshem. Där blir det födelsedagsfirande med ett inspirerande program i 1700-talets tecken! Programmet pågår både i Teaterladan och på cafétorget söndagen den 22 mars.

Axel von Fersens charmkurs har rönt succé där den visats och speglar ett liv är fyllt av makalösa äventyr. I Frankrike får han självaste drottningen på fall och i Amerika blir han tolk åt General Washington. Charmkursen är en humoristisk eftermiddag med Caroline Donath. På Kungstorget bjuds på smakprover inspirerade av Cajsa Wargs recept.

Fri entré.

Mer info: www.orebro.se/wadkoping.
Taggar: Restips

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.