Bild
Nästa artikel

Helgtips: Ny ställplats i naturen

Skeda

Vi välkomnar en ny ställplats kallad Skeda Strand utanför Värnamo i Småland. Ställplatsen ligger på privata ägor naturskönt vid en sjö.

Under årets Elmiamässa blev vi uppmärksammade på en ny ställplats i naturskön miljö i Småland. Namnet på ställplatsen är Skeda strand och det erbjuds drygt tio platser varav sex med el. Den stora grusplanen passar även stora fordon och husvagnsekipage är välkomna. Det går också bra att åka ner och ställa sig nedanför ställplatsen alldeles vid vattenbrynet.

Vid sjön finns både en egen grillplats och en strand. Det är en populär sportfiskesjö, bland annat tack vare ett rikt bestånd av gös. Det finns även en båt att hyra i mån av tillgång. Ekskogen runt sjön lämpar sig också för hundpromenader.

Se mer fakta och priser i separat ruta här intill. Ställplatsen håller öppet året runt.

Fakta Skeda Strand

Pris: 100 kr/dygn (I avgiften ingår toalett, färskvatten, WiFi, sophämtning, tillgång till strand, grillplatser och bad.)
El: 30 kr
Vägbeskrivning: Skeda strand ligger två mil från E4 i höjd med Värnamo.
Från E4, tag av vid Värnamo S. Kör väg 27 mot Växjö/Karlskrona. En kilometer efter samhället Bor, tag höger mot Hyggestorp. Fortsätt på vägen 5 km.
Adress: Skeda gård 1, 330 17 Rydaholm. Ställplatsen ligger 200 m norr om gården.
GPS: N57°02’14″ E14°10’55″

Kontakt: 0727-430649
Webb: www.skedastrand.se
E-post: Larz.Teke @ gmail.com

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.