Nästa artikel
Hemsida för dig som ska besöka Skåne
SKÅNE

Hemsida för dig som ska besöka Skåne

Publicerad 19 mars 2020 (uppdaterad 19 mars 2020)
Tourism in Skånes officiella destinationssajt visitskane.com har tilldelats Publishingprisets Grand prix – webb och pris i kategorin Sajter som marknadsför destinationer.

Turismnäringen blir allt viktigare och det märks inte minst genom att allt fler destinationer ordnar påkostade hemsidor med tips om resmål. Även om Skånes hemsida visitskane.com lanserades tidigare har den nu tilldelats Publishingpriset den 5 november.

Motiveringen lyder "För en sajt som väcker längtan, välbehag, glädje och stolthet. För destinationssajten lyder nomineringen För en ambitiös sajt med passande färgskala och ett skickligt urval av användargenererade bilder som andas atmosfär och känsla".

– Vi är oerhört stolta och tacksamma över att få de här prestigefyllda utmärkelserna, det ligger ett hårt arbete bakom av ett team med kreativa kollegor. Vårt mål är att få fler att upptäcka Skåne internationellt och vi tror att mixen av guidande redaktionella artiklar och användargenererade bilder är ett bra sätt att skapa trovärdigt och inspirerande innehåll, säger Heléne Östberg, marknadschef på Tourism in Skåne.

Visitskane.com är ett samarbete mellan Tourism in Skåne och webbyrån Odd Hill.

Ämnen i artikeln

Missa inget från Husbil & Husvagn

Genom att anmäla dig godkänner du OK-förlagets personuppgiftspolicy.