Nästa artikel
Lysande framtid för Lofsdalen
HÄRJEDALEN

Lysande framtid för Lofsdalen

Publicerad 10 oktober 2019
Inför årets säsong har Lofsdalens Fjällanläggningar valt att fortsätta investera i backbelysning, belysningen har bytts ut i hela nedfarterna Lången och Loffe. Dessutom får nu barnområdena, Snutten (Loffes Mini Park) och Snölandet belysning för första gången. 

Lofsdalen är en fjällby i Härjedalen som erbjuder både liftburen familjevänlig alpin skidåkning samt tur- och längdspår. Att Snölandet får belysning gör att barnområdet nu kommer kunna ha öppet till kl 16 varje dag från säsongsstarten. 

Den nya belysningen består av kvalitets LED-lampor från småländska DesignLight. Dessa har en lång hållbarhet med modern energisnål teknik. 

– Lofsdalen har många gäster som njuter av Sveriges bästa kvällsåkning. Det känns därför väldigt roligt att vi nu har utvecklat och förhoppningsvis gjort den än mer populär. Inför förra säsongen bytte vi belysning i Toppenbacken och vi blev mycket nöjda med kvalitén på de nya lamporna och ljusförbättringen som de innebar. Nu har vi fortsatt byta ut belysningen i hela Lången, Loffe samt förtätat med ännu fler belysningsstolpar, vilket kommer göra stor skillnad för våra kvällsgäster som får en ännu bättre skidupplevelse.
Vi har dessutom satt upp nya stolpar i våra barnområden så att Snölandet och Snutten (Loffes Mini Park) ska bli belysta för första gången. Lysande, helt enkelt!
, skriver platschefen Jonny Larsson i ett pressmeddelande.

Vinterns alpina säsongspremiär är 13 december.

Ämnen i artikeln

Missa inget från Husbil & Husvagn

Genom att anmäla dig godkänner du OK-förlagets personuppgiftspolicy.