Nästa artikel
Padel och äventyr i Åre i sommar
JÄMTLAND

Padel och äventyr i Åre i sommar

Publicerad 13 april 2021 (uppdaterad 14 april 2021)
Bokningstrycket inför sommaren är rekordhögt när Holiday Club Åre satsar på padel och äventyr. Jämfört med sommaren 2020 har bokningsläget ökat med 40 procent.

Sommarmånaderna har alltid bokats med kortare framförhållning jämfört med vintern men nu ser man på Holiday Club ett tydligt skifte i att allt fler vill säkra sin sommarsemester. Bokningstrenden ökade redan under sportloven. 

– Vi har flera fina somrar bakom oss med julimånader som varit långt mer intensiva än våra klassiska vintermånader, men sedan pandemin så har vi infört begränsningar i hur många rum och gäster som får boka boende och bad hos oss, säger Bodil Östmarck, Senior Revenue Manager på Holiday Club.

Läs också: "Restips Åre på sommaren"

Under sommaren fortsätter Holiday Club att erbjuda förbokade padelbanor genom erbjudandet Padelmania. Efterfrågan att spela padel i Åre har varit hög och den stora arenan på Holiday Club rymmer tre padelbanor som går att boka mellan 06-24, samma tider som SATS-gymmet på Holiday Club håller öppet. För den som vill spela extra mycket padel med clinics och turneringar arrangeras Padel Weekend den 6-9 maj. 

– Vi har sedan flera år tillbaka bjudit våra gäster på aktiviteter och äventyr med vårt koncept Active Inclusive och den här vintern har vi infört extra många äventyr på schemat med nöjda deltagare som fått låna skidutrustning eller som provat på att bada isvak. I sommar blir det ännu mer äventyr i vårt Active Inclusive-schema, lovar Miranda Ericsson, ansvarig för Active Inclusive och SATS på Holiday Club.

Inför sommaren satsar Holiday Club på den stora ytan mellan hotellet och Åresjön. 2020 färdigställdes ett utomhusgym och en hinderbana med utsikt över sjö och fjälltoppar. Här planeras för Holiday Clubs nya kajak- och SUP-center med trädäck, kaffeservering och härligt häng. 

Holiday Club Åre håller öppet varje dag hela året med generösa ytor för smittsäkert och bekvämt umgänge. Hela april erbjuder Holiday Club skidtestarhelger i samarbete med Atomic. Den 13-16 maj arrangerar Holiday Club sommarens första helg.
 

Ämnen i artikeln

Missa inget från Husbil & Husvagn

Genom att anmäla dig godkänner du OK-förlagets personuppgiftspolicy.