Bild
Nästa artikel
Restips: Byske havsbad

Restips: Byske havsbad

VÄSTERBOTTEN

Var ligger paradiset? Byske Havsbad menar att de själva är paradiset och hävdar att inte minst barnfamiljer tycker så. En besöksvärd och härlig plats är det i varje fall.

Här finns den långa och finkorniga sandstranden, äventyrsbadet, nöjena, aktiviteterna och restaurangerna. Här finns sommarens ljuva minnen och upplevelser oavsett om du gillar fart och fläkt eller en lugn miljö. Den femstjärniga campingen bjuder på något för de flestas önskemål.

Det är en påkostad camping som erbjuder en rad aktiviteter och gillar du sol och bad kan du sysselsätta dig länge. Du kan hyra kanot, trampbåt och fiskeutrustning för att bege dig till den laxrika Byskeälven om det lockar mer än stranden. Vill du hellre hålla dig på torra land finns det äventyrsgolf, discgolfbana och boule. Det finns även en rad ledarledda aktiviteter för barnen och vissa dagar anordnas barnteater. För de lite äldre barnen finns en ungdomsgård.

När kvällningen kommer bjuds det upp till after beach, dans och nattklubb och vill du inte måste du inte laga din egen mat. Efteråt kan du ta en promenad efter det stråk som anlagts och det finns även grillstugor längs stranden. På en stenpir finns även ett lusthus.

Här kan du spendera allt ifrån hela semestern eller stanna till på din väg mot andra mål. Men är du i närheten skall du inte missa den här trevliga platsen.
Var?

Byske Havsbad ligger 3 mil norr om Skellefteå och 2 km från Byske centrum. Skyltat från E4.

GPS: N64°56'53", E21°14'07"

Byske havsbads hemsida hittar du här.

Taggar: Restips

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.