Bild
Nästa artikel
Restips: Camping Čikat

Restips: Camping Čikat

KROATIEN

Börjar det bli alltför grått och trist i Sverige och du disponerar din tid fritt kan du resa till exempelvis Kroatien och denna camping. 100 euro per månad kanske får dig extra intresserad!

Att ta sig söderut till värmen när novembertristessen är som värst är något som väldigt många drömmer om. Och visst vore det härligt?

Därför har vi gjort ett komplett reseförslag från Tallinn ända till Peleponessos i Grekland som är ett trevligt alternativ till både Spanien och Italien för en längre vintervistelse.

Det behöver inte alls bli så dyrt som många tror. Den här campingen vill ha 100 euro per månad och en svensk tusenlapp verkar väl inte alltför blodigt. Campingen ligger direkt vid havet och det finns mängder med besöksvärda platser efter hela Adriatiska kusten.

Camp Čikat finns vid en naturskön plats, Čikat Bay, som omges av en barrträdsskog. Det är inte långt till staden Mali Lošinj, två kilometer, som är den största staden på alla öar i Kroatien. Ön är inte större än att det är möjlig att utforska den med cykel och det finns gott om promenadvägar runt hela ön.
Var?

I norra Kroatien på ön Lošinj. Du måste ta färja från Brsec på väg 66 från Rijeka på väg mot Pula.

GPS: N44°31'54", E14°28'19"

Här hittar du campingens hemsida och här hittar du öns hemsida.

Taggar: Restips

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.