Bild
Nästa artikel
Restips: Ljusfestival i Amsterdam

Restips: Ljusfestival i Amsterdam

HOLLAND

Är du på väg till Spanien i vinter? Stanna till i Amsterdam där det hålls en femtio dagar lång ljusfestival där kanaler och hus kommer att bada i ljusdekorationer.

I vinter kommer Amsterdam för tredje gången att lysas upp av en ljusfestival under femtio dagar. Denna internationella festival hålls i Amsterdams gamla stadsdelar samt på kanalerna.

Det blir ljusskulpturer och projektioner som du kan njuta av både till fots och från båtturer på kanalerna och floden Amstel. Även museer och andra institutioner  kommer att ha aktiviteter på temat ljus och göra staden till ett stort konstverk på temat ‘A Bright City’.

Festivalen hålls mellan den  27 november 2014 och den 18 januari 2015. Båtturerna, ‘Water Colors’, är öppna under hela festivalen medan ljuspromenaden till fots, Illuminade, mellan den 11 december 2014 och 4 januari 2015.

Taggar: Restips

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.