Bild
Nästa artikel

Restips: Utsikten Aiguille du Midi

FRANKRIKE

Skall du till Frankrike? Till Mont Blanc? Drömt om att bestiga ett berg? Då är det här platsen för dig för någon motsvarighet finns inte.

På toppen av Aiguille du Midi i franska Alperna finns den nya turistattraktionen Chamonix Skywalk - även kallad Le Pas dans le Vide. Utsiktsplattformen består av en femsidig kub av härdat och laminerat glas och är belägen ungefär 4000 meter över havet. Utsikten är magisk!

Le Pas dans le Vide är en ny attraktion för turister som besöker en av de populära utsiktsterrasserna på toppen av Aiguille du Midi. Den nya utsiktsplatsen, som öppnades för besökare den 21 december 2013, har väggar, tak och golv av glas över ett stup på 1000 meter och ger besökarna känslan av att sväva bland molnen!

Det är inte svårt att ta sig upp. Du tar linbanan för att sedan ta hissen, betydligt enklare än att klättra hela vägen. Du kommer att få en oförglömlig upplevelse! Titta på videon om du inte lider av svindel.

Läs mer om Le Pas dans le Vide.

Var?

100, place de l'Aiguille du Midi, 74400 Chamonix

GPS: N45°55'05", E6°52'14"

Taggar: Restips

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.