Bild
Nästa artikel
 Inte brandbil längre!!

Inte brandbil längre!!

Ombyggt

Vad gör man om man har en gammal brandbil, hyfsat med tid och lite pengar på fickan? Man bygger om brandbilen till en gyllene segelbil så klart!

 
Vi träffade Claus Banish och hans fru Sylvia 2009 på träffen SAT i tyska Wietzendorf. De har byggt om
denna gamla Mercedes som tidigare har tjänstgjort som brandbil i Hamburg. Som extra krydda har de på taket en Topcat-segelbåt vilken på ett finurligt sätt kan tas ned och skruvas ihop för att segla iväg. Invändigt är det fräscht och väldigt välbyggt. Behagligt är det även på sommaren för det och det finns luftkonditionering i hela bilen. Färgerna utvändigt går i guld och brunt förutom på halva förarsidan där de istället har låtit måla ett motiv föreställande deras segelbåt i ett tropiskt hav.
Paret tror att de lagt ned cirka 60 000 euro på sin bil och då har de nog inte räknat med båten. Deras resor har gått till bland annat Medelhavet men Claus tycker att seglingen längs sandstränderna utanför sin hemstad Kiel är riktigt bra. Så de nöjer sig ofta med att åka dit och sjösätta vid gynnsam vid. Kolla bildspelet på denna skönhet!
Taggar: Husbilar, Humor

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.