Nästa artikel
3 husvagnar vi har supertestat
KÖPGUIDE

3 husvagnar vi har supertestat

Publicerad 17 september 2023
Att en husvagn är supertestad betyder att varenda detalj är noggrant granskad. Allt från kaross och förvaring till snickerier, teknik och boendemiljö. Dessutom tydliga genomskärningar av vagnarna.

Genom åren har många husbilar och husvagnar supertestats. Våra supertester går mer på djupet än vad vanliga provkörningar gör. Här har vi valt ut tre husvagnar som vi har supertestat under det senaste året.

3 husvagnar vi har granskat i sömmarna

Dethleffs Beduin Scandinavia 550 RD

Dethleffs och många andra följer trenden med skandinavisk design, men inte bara det. De vill också bygga husvagnar som passar för ett kyligt vinterklimat. Här är en tysk beduin med namnet Scandinavia som ska trivas i både snö och solsken.

Här kommer du till supertestet av denna vagn.

Hobby Excellent Edition 545 KMF

Med utrustningsnivån Edition vill Hobby erbjuda sin Excellent med lite mer lyx och flärd även till barnfamiljer som väljer den populära planlösningen 545 KMF. En husvagn med våningssäng bak, dubbelsäng fram och sittgrupp mitt i vagnen.

Här kommer du till supertestet av denna vagn.

Adria Alpina 663 HT

Nya Alpina siktar mot att vara bekvämare än någonsin tidigare och 663 HT är designad som en lyxig trerummare för krävande par.

Här kommer du till supertestet av denna vagn.

Ämnen i artikeln

Missa inget från Husbil & Husvagn

Genom att anmäla dig godkänner du OK-förlagets personuppgiftspolicy.