Nästa artikel
Fullutrustad Hobbyvagn
Husvagn

Fullutrustad Hobbyvagn

Publicerad 2024-04-04 07:00
Hobby Maxia är en lyxig vagn redan i standardutförande och väljs den med paket Nordic Edition blir den än lyxigare!

Hobby Maxia 660 WQM är en husvagn i lyxklassen med uppskattat frontkök och mittplacerad sittgrupp. Nu finns den med ett specialpaket för svenska marknaden med Alde vattenburen värme och gott om utrustning i versionen "Nordic Edition". Vi kollade in husvagnen på mässan i Älvsjö där den var välbesökt.

Maxia 660 WQM Nordic Edition har ett badrum längst bak som går i vagnens fulla bredd. Alltså 2,5 meter. Kort sagt så är allt i vagnen av väldimensionerat så att åtminstone två personer bor kungligt. Det går också att bädda sittgruppen om man får gäster.

En tvärställd queenbed som kan skjutas upp mot väggen ger lättare passage förbi fotändan. Sängen har garderober på båda sidorna och de tvärställda träribborna på väggarna följer senaste inredningstrenden. 

Soffan är av en mysig loungemodell med stor hyllsektion mittemot där en stor tv passar plus vitrinskåp. En ovanlig detalj på utlandsbyggda husvagnar är instegsgarderob. Här finns det! Dessutom uppvärmd.

Längst fram har vi det imponerande frontköket. Stora fönster och takfönster ger ljus och arbetsytor lär man inte heller få brist på.

Hobby Maxia 660 WQM Nordic Edition

Chassi: original Hobby 
Totallängd: 8320 mm
Totalbredd: 2500 mm
Totalvikt: 2200 kg
Återförsäljare: www.hobby-caravan.de/sv

Ämnen i artikeln

Missa inget från Husbil & Husvagn

Genom att anmäla dig godkänner du OK-förlagets personuppgiftspolicy.