Bild
Nästa artikel
93 tips för utflykter i vår

93 tips för utflykter i vår

TIDNINGEN

Sitter du och funderar på trevliga platser att besöka under våren? I den här PDF:en har vi sammanställt artiklar om många besöksvärda platser runt om i hela Sverige! Det finns även en artikel om Danmark.

Utflyktstips: Sommaren är äntligen här och vad passar då bättre än att upptäcka vårt eget land. Här tipsar vi om ett antal vackra områden som erbjuder på ett smörgåsbord av upplevelser. Vi ger dig 93 tips i 54 delar av landet, Österlen, Halland, Gotalnd, Roslagen och Höga kusten 

Vildmarksvägen. Vi åker husbil längs en av Sveriges vackraste vägsträckor. Denna väg byggdes över fjället när gruvan i Stekenjokk anlades. Sedan 1989 är koppargruvan nedlagd men vägen är fortfarande en 50 mil lång guldklimp av naturupplevelser. 

Danmark del 3: Kombinationen kilometerlång sandstrand och liten by gör att man lätt finner ro på en alldeles egen del av den underbara stranden i danska Liseleje. Det här är en oas för avkoppling och vår slutdestination i serien. 

Degermark samlarmarknad: Med mer än tusen meter marknadsdisk är det få saker som inte får plats i Degeberga. Varje år, den tredje helgen i juli kommer tusentals besökare till Degeberga ett par mil söder om Kristianstad för att handla antikviteter.

Taggar: Tidningen

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.