Nästa artikel
Nytt nummer 10.21
TIDNINGEN

Nytt nummer 10.21

Publicerad 12 oktober 2021 (uppdaterad 12 november 2021)
Årets nyheter från Adria, Kabe, Pilote, Frankia, Rapido och Itineo. Provkörning av nya McLouis Mc4 873 G samt plåtisen Pössl 2Win S Plus med popup-tak. Vi tittar på Eura Mobil T 730 EB och husvagnen Adria Adora 673 PK, skriver om en tur runt Vänern och vi gör ett stopp på vägen söderut i Heligenhafen, vanlife-träffen Burning Van och så ger vi råd kring saker att tänka på när man tar med hunden i Europa.
Läs om de spännande nyheterna inför 2022 från Adria, Kabe, Pilote, Frankia, Rapido och Itineo. 

Vi provkör också nya McLouis Mc4 873 G som till 2022 fått en del uppdateringar. Vi har också provkört plåtisen Pössl 2Win S Plus med popup-tak. 

Vi kikar närmare på Eura Mobil T 730 EB och husvagnen Adria Adora 673 PK. 

I det här numret kan du läsa första delarna av två rese-serier, dels en runt Vänern och dels en där vi gör stopp på vägen söderut i Europa med början i Heligenhafen. 

Vi tar också tempen på den populära vanlife-träffen Burning Van och vi ger råd kring saker att tänka på när man tar med hunden i Europa. 

Sist men inte minst berättar vi hur man klarar att hålla sams på liten yta dygnet runt.
Med andra ord – ett fullspäckat nummer!

Klicka här för att hitta närmaste butik som säljer tidningen.

Vill du teckna dig för en prenumeration så du inte missar de kommande utgåvorna av Husbil & Husvagn – klicka här, i prenumerationen ingår digital läsning med alla Husbil & Husvagns tidigare utgåvor samt specialnummer.

 

Ämnen i artikeln

Missa inget från Husbil & Husvagn

Genom att anmäla dig godkänner du OK-förlagets personuppgiftspolicy.