Bild
Nästa artikel
11.2013

11.2013

TIDNINGEN

Missa inte vårt nya nummer som vi fyllt med trevlig höstläsning, tester och restips.

PROVKÖRDA Vi provkör LMC Sport Line, en halvintegrerad husbil med separata långbäddar och Dethleffs Magic Edition som är en helintegrerad husbil med mittplacerad dubbelsäng. För dig som föredrar husvagn har vi testat nya Solifer Finlandia som lagom till märkets 50-årsjubileum har fått helt ny design. RESTIPS Som vanligt har vi också många restips, vårresan till Grekland kan planeras redan nu liksom vintriga Grövelsjön.  BO MOBILT Sist men inte minst vill vi tipsa om Madeleine Lindh som piffat till en gammal husvagn med ett resultat som är mycket ljust och fräscht!
11.2013

Kommentarer

#1
Finn Öivind Wilhelmsen
2013-11-17 22:47

Hej
Jag är ny prenumerant, och ville läsa tester på nya husbilar då jag står inför nytt husbil-köp. Men.. Testet på nya Dethleffs Magic serie var en gedigen besvikelse. Här står det inte en enda sak som man inte kan kan se i broschyren. Dessutom är det fler faktafel: Black serie har Alco chassi inte Fiat, den har Alde värmesystem, inte Truma, 4250 kg inte 3500 och var finnes garderoben intill skohyllan? I en test förväntar jag att finna något mer teknisk som : Bullernivå, ljud från bo delen under körning, uppbyggnad av bo delen (är det tre eller plast?) garantier också vidare. Mvh Finn

#2
Mikael Galver
2013-11-18 11:06

Hej Finn,
Dethleffs Magic Edition byggs på Fiats lågbyggda chassi med bred spårvidd bak. Det går att välja mellan Alde och Trumavärme. Vi mäter bullernivå när det är möjligt, av olika anledningar är det inte alltid praktiskt genomförbart. Att vi inte redogjorde för hur bilen är konstruerad är en miss. Garderoben finns mycket riktigt inte vid skohyllan, det är en redigeringsmiss från vår sida, sorry för det! Jag hoppas du ger våra tester en ny chans. I nästa nummer kommer några spännande fordon! Med vänlig hälsning/ Mikael Galvér.

#3
Finn Öivind Wilhelmsen
2013-11-18 23:14

Hej
Sorry Mikael, de Black Magic jag har sett av 2014 modell har Alco chassi !!, ta en titt nästa gång.
Mvh
Finn

#4
Mikael Galver
2013-11-19 11:16

Hej igen Finn,
Enligt återförsäljaren jag nu kontaktat säljs de helintegrerade Magic Edition Black på Fiats campingchassi. Det finns en specialmodell som byggs Al-Ko, men den är halvintegrerad. Du kanske har sett en Dethleffs Esprit I med titansilver-metallic lackering som är byggda på Al-Ko. Med vänlig hälsning/Mikael Galvér

#5
Finn Öivind Wilhelmsen
2013-12-02 19:41

Hej
Mot den blind envisa kämpar den vise utan framgång.
mvh
Finn

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.