Bild
Nästa artikel
Läs om Bergslagen, Söderköping, Öland och Eifelbergen

Läs om Bergslagen, Söderköping, Öland och Eifelbergen

TIDNINGEN

Missa inte våra artiklar i tidningen om härliga utflyktsmål! I den här sammanställningen hittar du tips om platser i Bergslagen, Öland och annat trevligt.

Digital fil 09/14 Resa: Bergslagen, Söderköping, Öland, Eifelbergen

PDF ur Husbil& Husvagn nr 9-2014. 24 sidor. Bergslagen: Vilda skogar och kulturbygd, många av oss har någon gång rest igenom och sett de gamla hyttorna invid vägkanten och småstäder som speglar sig i blanka vatten. Här hittar du mängder med tips hur att åka. Östergötland: Trivsamma Söderköping sjuder av liv under sommaren när Göta Kanal och stadens smala gator invaderas av glada gäster. Här bjuds på slussar och båtar, uteserveringar, utsiktsberg och inte minst: glass i stora lass. Öland: Artikeln om Ölands Skördefest ger dig tips inför årets festival men även för dig som vill besöka Öland tidigare än så. Eifelbergen. Husbil & Husvagns utsände reporter tipsar om ett för svenskar nästan okänt område i Tyskland och Belgien. Massor av borgar, slott och häftig natur gör att Eifelbergen är väl värt ett besök.
Digital fil 09/14 Resa: Bergslagen, Söderköping, Öland, Eifelbergen

PDF ur Husbil& Husvagn nr 9-2014. 24 sidor. 

Bergslagen: Mitt i mellansverige ligger Bergslagen, med vilda skogar och kulturbygd i skön förening. Många av oss har någon gång rest igenom och sett de gamla hyttorna invid vägkanten och småstäder som speglar sig i blanka vatten.

Östergötland: Trivsamma Söderköping sjuder av liv under sommaren när Göta Kanal och stadens smala gator invaderas av glada gäster. Här bjuds på slussar och båtar, uteserveringar, utsiktsberg och inte minst: glass i stora lass. 

Öland:  I september arrangeras varje år Ölands Skördefest. Här kan besökarna njuta av lokal mat och drygt 900 aktiviteter spridda över hela ön. Fokus är på konst och närproducerade livsmedel. Men du kan naturligtvis dra nytta av tipsen även för sommarturen!

Eifelbergen. Husbil & Husvagns utsände reporter tipsar om ett för svenskar nästan okänt område i Tyskland och Belgien. Massor av borgar, slott och häftig natur gör att Eifelbergen är väl värt ett besök. 

Taggar: Tidningen

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.