Nästa artikel
Prenumerera på Husbil & Husvagn – så enkelt kommer du igång
Tidningen

Prenumerera på Husbil & Husvagn – så enkelt kommer du igång

Publicerad 21 februari 2020 (uppdaterad 2022-02-14 12:20)
Välkommen till Husbil & Husvagn-familjen! Här är alla fördelar som ingår i prenumerationen – och en snabbguide till hur du kommer igång.

Intresset för att semestra med husbil eller husvagn har exploderat de senaste åren – och allt fler upptäcker fördelarna med att prenumerera på Husbil & Husvagn.

Här får du härlig reseinspiration, hårda tester av både fordon och prylar och de senaste nyheterna. Du blir en del av Husbil & Husvagn-familjen som har en härlig gemenskap.

– Vi på redaktionen älskar att resa med husbil och husvagn, och det märks i hela tidningen – den är gjord av entusiaster, för entusiaster! Men självklart är alla välkomna att bli prenumerant, det spelar ingen roll om du är förstagångscampare eller är inne på din tjugonde husvagn. Det finns något för alla, säger Mikael Galvér, chefredaktör för Husbil & Husvagn.

Som prenumerant får du tidningen bekvämt levererad hem till dörren och portot ingår. Tecknar du en prenumeration på 10 nummer sparar du hela 261 kronor om året jämfört med att köpa lösnummer.

Husbil & Husvagn är först med det senaste när det gäller det mobila livet. I varje nummer hittar du, ingående tester av husbilar och husvagnar kombinerat med inspirerande resereportage och tips på vart du ska åka.

– Vi vill sprida glädje bland alla som är nyfikna på det mobila livet. Det är en härlig upplevelse att få ett nytt nummer i brevlådan och ta lite egentid för att läsa i lugn och ro, säger Mikael Galvér.

Du blir enkelt och snabbt prenumerant genom att klicka här. Du kan välja vilket erbjudande som passar dig bäst.

– Och glöm inte att den digitala e-tidningen ingår när du blir prenumerant. På så sätt kan du läsa tidningen i surfplattan eller mobilen även om du är ute och reser, säger Mikael Galvér.

Kom igång direkt – här tecknar du din prenumeration.

Ämnen i artikeln

Missa inget från Husbil & Husvagn

Genom att anmäla dig godkänner du OK-förlagets personuppgiftspolicy.