Bild
Nästa artikel
Resa: Danmark, Kristinestad, Åhus, Eskilstuna

Resa: Danmark, Kristinestad, Åhus, Eskilstuna

TIDNINGEN

Här kommer fler tips om härliga resmål! I den här sammanställningen hittar du artiklar ur Husbil & Husvagn 4-2015, 20 sidor. Den digitala filen kan läsas i din smartphone, dator eller läsplatta.

DANMARK: Längs den jylländska västkusten finns miltals med vackra sandstränder – som man får köra bil på. Vi gör Danmark så långt västerut det går! Bara ett par mil från Öresunds brons fäste på den danska sidan ligger världens bästa restaurang. Husbil & Husvagn tar husbilen över bron och parkerar centralt i Köpenhamn och njuter av en 20-rätters middag på resturang Noma.

KRISTINESTAD: I den lilla trähusstaden som ofta kallas Bottenhavets pärla bor cirka 7 000 personer. På sommaren ökar antalet med alla de som återvänder för att hälsa på sin hemstad. Svenska är majoritetsspråket vilket underlättar för oss svenska turister. 

ÅHUS: Redan i början av mars landar de första tranorna vid Pulkens stränder strax utanför Åhus i nordöstra Skåne. Efter vintervilan i Spanien följer tranorna ljuset norrut. – Det är en obeskrivlig känsla ett se tusen tals tranor dansa på fälten framför fågeltornet, säger Evert Valfridsson från Tollarp.

ESKILSTUNA:  Tiden när öl var lika med blask, bryggt av några enstaka bjässar, är förbi. Fler upptäcker att öl verkligen kan smaka och dofta. Antalet småbryggerier har exploderat. Vi blåste i alkolåset och gav oss ut på en ölrunda.


30,00 kr
Taggar: Tidningen

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.