Bild
Nästa artikel
Resa: Ställplatser Göta Kanal, Bävervägen, Höga Kusten

Resa: Ställplatser Göta Kanal, Bävervägen, Höga Kusten

TIDNINGEN

Här är ytterligare semesterinspiration! Den digitala sammanställningen kan laddas ner i din dator, smartphone eller läsplatta, Artiklar ur Husbil & Husvagn nr 5-2016, 24 sidor.

SOMMARFAVORIT. Göta kanal har gått från att vara varje båtägares drömresmål till att bli ett favoritmål för alla med fritidsfordon. Kanske främst husbilister och därför kommer här ett antal förslag på ställplatser längs kanalen. 

NORRKÖPING. Bråvalla Festival är Sveriges största musikfestival med över 50 000 besökare årligen sedan starten 2013. Niclas Sjöqvist var på plats under förra året och passade samtidigt på att spana in alla fritidsfordon på festivalområdet

BÄVERVÄGEN. En doldis bland svenska vägar är knappt kända Bävervägen som börjar norr om Timrå. Det är en naturskön sträcka som följer Faxälven och som passar dig som gillar landsbygdens lugn med skogar och vattendrag. En bra väg till de svenska sommarfjällen

BLEKINGE. Familjevänliga Trummenäs Camping öster om Karlskrona har 130 platser där merparten ligger alldeles vid havet. Här ordnas ofta aktiviteter som trubadurafton, musikbingo, beach-party och underhållning för stora och små.

HÖGA KUSTEN. Ett tips till dig som färdas längs E4 mellan Härnösand och Ullånger är att stanna till vid bron vars förebild är Golden Gate i San Fransisco. Här står du gratis i ett dygn och strax intill finns god mat och trevliga promenadstigar på berget.

 

Så snart din betalning är godkänd får du filen för nedladdning på din skärm. Du har tillgång till filen i 90 dagar genom ditt konto här på Motorvärlden. Du får även ett mail med ämnesraden "Ladda ned din fil här" där du kan ladda ned din fil.


30,00 kr
Taggar: Tidningen
Resa: Ställplatser Göta Kanal, Bävervägen, Höga Kusten
Resa: Ställplatser Göta Kanal, Bävervägen, Höga Kusten

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.