Bild
Nästa artikel
Unikt testarkiv: Så hittar du tester av husbilar och husvagnar

Unikt testarkiv: Så hittar du tester av husbilar och husvagnar

Tidningen

Hitta rätt bil i vårt testarkiv. Vi hjälper dig på vägen – så här kommer du igång.

En av de viktigaste fördelarna som ingår i Husbil & Husvagns Premiummedlemskap är vår testbank – ett unikt artikelarkiv med tester av husbilar och husvagnar som sträcker sig många år tillbaka i tiden.

– Nästan oavsett vilket fordon du är intresserad av har vi testat det. Vi granskar flera detaljer som ingen annan gör, säger Mikael Galvér, chefredaktör på Husbil & Husvagn.

– Vi är helt oberoende från tillverkarna och som läsare kan du lita på att vi utför alla biltester helt objektivt, fortsätter han.

Kom igång på nolltid

Det första du ska göra när du är på jakt efter en ny bil är att gå in i Husbil & Husvagns testbank som du hittar här. Du kan leta fram en viss modell genom att klicka på märket och sedan modellen, eller en viss fordonstyp – till exempel plåtis.

I nuläget finns flera hundra tester att läsa för alla Premiummedlemmar. Vi fyller på med fler tester löpande.

– Testarkivet är en unik fördel för alla Premiummedlemmar, men du kan också köpa vårt "Dagspass" för att få tillgång i 24 timmar, till exempel om du ska köpa bil men inte vill ha en prenumeration som förnyas automatiskt, säger Mikael Galvér.

Klicka här för att bli Premiummedlem och klicka här för att komma till testarkivet.

Taggar: Tidningen

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.