Nästa artikel
8 detaljer som ökar mysfaktorn
Tillbehör

8 detaljer som ökar mysfaktorn

Publicerad 2024-02-14 14:44 (uppdaterad 2024-02-14 15:38)
Snart vår och dags för nystart i det rullande hemmet. Vi har valt åtta produkter från bland annat CMT i Stuttgart som förgyller och förenklar livet i husbilen eller vagnen.

Grönt är skönt

Snygg och modern servis i 16 delar som ingår i industrikollektionen från nederländska bo-camp.com. Servisen är gjord i 100 procent melamin och är därmed lätt, reptålig och tål maskindisk. I setet ingår 4 mattallrikar, 4 frukosttallrikar, 4 skålar och 4 muggar.

Pris: cirka 930 kr.

www.bo-camp.com

3-i-1 förvaringsväska

Förvaring som kan användas på tre olika sätt. Som en axelremsväska på utflykten, som en stående påse (om man rullar ner kanterna). Och till sist kan den användas med magneter, vilket är så som den marknadsförs. På väskan finns ett fack där man kan lägga ner de specialdesignade magneterna (säljs separat). Därefter kan man sätta mot-magneter där man önskar förvaringen. Finns i oändligt många färger och mönster.

Pris: cirka 400 kr för den minsta.

www.drivedressy.com

www.vasterbottenssapa.se

Fiffig såpsprej

Såpsprej är en bra grej när man vill ha en smidig avtorkning. Såpan är en naturlig städprodukt och därmed bättre för både dig och miljön. Funkar bra till de flesta ytor och doftar fräscht. I detta kit ingår en tom återanvändningsbar sprejflaska och två refiller med högkoncentrerad allrengöringssåpa. Häll en refill i flaskan och späd ut med ljummet vatten vid användandet.

Pris: 119 kr.

www.vasterbottenssapa.se

Smidigt sopset

Litet och praktiskt sopset med sop i bambu. Sopen sätts fast i skyffeln vid förvaring och tar därmed minimalt med plats.

Mått: 30x20x7 cm.

Pris: 129 kr.

www.ahlens.se

Snyggt  kastrullset

Ett set med tre kastruller i rostfritt stål. Vid förvaring kan handtagen fällas ner och locken kan vändas för att få plats helt i respektive kastrull. Pannorna är höga och smala för att passa bra på spisar i fritidsfordon. De kan användas på gasol, keramiska och elektriska värmekällor.

Mått diameter: 12, 16 och 20 cm.

Pris: 1012 kr.

www.outdoorxl.se

Fruktskål med magnet

Fruktskål från Silwy. Med magnet, men vi avråder från att ha den framme under körning av säkerhetsskäl. Snygg skål som är 25 cm i diameter. Precis som med vinglasen från Silwy så har även denna en magnet nedtill som gör att skålen bättre hålls på plats när den står på underlägget.

Pris: cirka 1100 kr.

www.silwy.de

Solcellslampa

En stilig solcellslampa med industriellt utseende. LED-belysningen har tre ljusinställningar och ett varmvitt sken. Solpanelen sitter ovanpå lampfoten men lampan kan även laddas via usb. Utrustad med 4-timmars timer för att stängas av automatiskt.

Pris: cirka 815 kronor.

www.bo-camp.com

Glas med magneter

Silwy säljer både plast- och kristallglas för vin, utöver övrigt sortiment med skålar, andra glas med mera. Inuti deras glas är en stark magnet som gör att glasen kan stå stadigt på till exempel lutande underlag om man har Silwys speciella glasunderlägg. Det möjliggör även att glasen kan hänga upp och ner under överskåpen om man sätter dit en magnetremsa, vilket frigör utrymme inne i skåpen.

Prisexempel: cirka 580 kr för två kristallvinglas inkl magnetiska underlägg.

www.silwy.de

Ämnen i artikeln

Missa inget från Husbil & Husvagn

Genom att anmäla dig godkänner du OK-förlagets personuppgiftspolicy.