Nästa artikel
Prylkoll: 7 smarta saker för vintercampingen
Tillbehör

Prylkoll: 7 smarta saker för vintercampingen

Publicerad 2024-01-26 19:03 (uppdaterad 2024-02-20 14:22)
Här är några väl valda tillbehör som rekommenderas till alla som campar under vintern.

Snabbtorkande badlakan

Microfiberbadlakan är guld värt att ta med i husbilen/husvagnen. Torkar snabbt och väger mindre än frottébadlakan. Tips är att ha en extra handduk att ställa blöta skor på. Lättare att tvätta och torka än en golvmatta. Finns som grön eller lila. Pris 99 kr.

www.outnorth.se

Klädstång i duschen

Häng blöta ytterkläder i duschen. Spänn en duschstång mellan väggarna utan att borra och skruva. Spänn ej så hårt att plasten spricker. 50–80 cm lång. Pris 139 kr.

www.bauhaus.se

Låssprej

Sprej från Assa som löser och förhindrar isbildning. Tips! Ta för vana att ta med sprejen varje gång du lämnar husbilen eller husvagnen när det är kallt ute. Har låset frusit hjälper det inte med inlåst låssprej i fordonet. Innehåller 50 ml. Pris 169 kr.

www.hornbach.se

Isdubbar

Att ha isdubbar med är ett måste om du åker långfärdsskridskor, pimplar eller utför andra aktiviteter på isen. Bäst är att hänga dem runt halsen så du enkelt kommer åt dem om olyckan är framme. Pris 229 kr.

www.naturkompaniet.se

Varning varma vantar

Låt inte händerna förfrysa vid vistelse ute. Öjbro Vantfabrik har ett stort utbud av vantar under kategorin ”Varning varma vantar”. Denna ullvante i merinoull är som fyra vantar i en - med tre lager av fodermaterial. Pris 600 kr/par.

www.ojbrovantfabrik.se

Silikonspray

Spraya på dörrens gummilister så att de inte fryser ihop. Smörjer och skyddar plast-, gummi- och träytor. Utöver fastfrysning hjälper det även mot att gummi blir hårt och sprött. 250 ml. Pris 99 kr.

www.mekonomen.se

Pannlampa

Ett måste till gasolbytet som nästan alltid sker i mörker i och med den korta tiden solen är uppe om dagarna på vintern. CL Lampan är lätt och sitter stadigt på huvudet. Den kan dessutom användas i regn utan problem. Är uppladdningsbar och har lång batteritid. Pris 599 kr.

www.celago.se

Ämnen i artikeln

Missa inget från Husbil & Husvagn

Genom att anmäla dig godkänner du OK-förlagets personuppgiftspolicy.