Bild
Nästa artikel
Ketterer kommer knappt in på CMT

Ketterer kommer knappt in på CMT

CMT2014

Ketterer specialfordon AG är ett tyskt företag som inriktar sig på ett smalt område inom mobilt boende, det skall vara stort, det skall vara flärd och naturligtvis specialbyggt.

Företaget fortsätter trots den ekonomiska krisen i Europa att expandera och arbetar nu en ny produktionsanläggning. Den nya produktionsanläggningen omfattar 7.500 i Karlsruhe-Hagsfeld, som ligger i sydvästra Tyskland, och erbjuder bättre arbets- och produktionsvillkor för 65 anställda. I anslutning till den nya fabriken ligger reparations- och serviceområdet.

Ketterer-fordonen presenteras här vid fabriken men kanske lika ofta på olika mässor som CMT i Stuttgart. Det är inget litet utställningsfordon som Ketterer håller sig med och det var det som fäste vår uppmärksamhet på dem i det myller de nästan 2000 utställarna utgör här i Stuttgart.
Deras utställningsfordon höll nämligen på att inte komma in i dessa imponerande stora mässhallar.


Utställningsbilen är 388 cm hög och gången in till hallen är 380...
Det blev till att minska lufttrycket i däcken och använda sig av millimeterprecision för att komma på plats med det 22 ton tunga och 750 000 euro dyra landsvägsyachten. Ja, det där med 750 000 euro är flexibelt uppåt, det beror alldeles på vad du som kund kan tänkas vilja ha i ditt rullande palats. En sak är säker, någon fast gräns uppåt lär inte finnas. Kolla in bildspelet och njut av de exempel på byggen som fabriken bjuder på. Kanske något som passar i ditt eget, förmodligen, något mer modesta mobila boende. Ingenting är ju så bra att det inte går att förbättra sägs det men en sak har vi nog gemensamt, våra fordon går med lätthet att köra in på mässan. Och sådana egenskaper är ju inte så dåliga de heller.
Taggar: Mässor

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.