Bild
Nästa artikel
Knaus Lifestyle - Husvagn för den moderne

Knaus Lifestyle - Husvagn för den moderne

CMT2014

På mässan i Stuttgart premiärvisade Knaus flera nya modeller och inredningar, bland annat tillverkas det återigen vagnar som heter Lifestyle. Inredningen vänder sig till en yngre ägarkategori, därav det populistiska namnet, men vem vet, det moderna kanske kan bli populärt hos många?

Flera tillverkare kommer nu med spännande varianter på inredningar där inredningen maximerats för exempelvis två personer eller som här där den anpassats för de som har smak för det mer färgstarka och nydanande.

Knaus kallar det för "Mobile Club-Lounge" som via trendiga och harmoniska färgkombinationer kombinerade med funktionella detaljer som avancerad belysning och gott om hyllor och förvaringsmöjligheter. Det är enligt Knaus en urban livsstil med trendig atmosfär som möter den mobile boendes krav på funktionalitet. Tydlig och enkel från utsidan, imponerande klar och rymlig inuti. Och allt i snygg och cool förpackning.

Och vem kan säga nej till sådana ord i reklamen? Det är nog så att tyck och smak helt enkelt inte går att återge på ett objektivt sätt. Dessutom har olika familjer olika krav, vad som är bra för den unga barnfamiljen kanske inte alls passar för pensionärsparet, vare sig i stil eller funktion. Så vi överlämnar det hela till dig, det här handlar helt om vad du gillar och vilka funktioner och egenskaper du prioriterar. När det gäller kvalitét får vi återkomma om vi får chans att bedöma det närmare än i stressig mässmiljö.
Taggar: Mässor, Nyheter, Knaus
Knaus Lifestyle - Husvagn för den moderne
Knaus Lifestyle - Husvagn för den moderne

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.