Klas Hjärtstam poserar tillsammans med vår chefredaktör Mikael Galvér i vår monter på mässan Caravan Stockholm

Nästa artikel
Årets Ställplats mottog sitt pris
CS2017

Årets Ställplats mottog sitt pris

Publicerad 19 februari 2017 (uppdaterad 19 april 2017)

Klas Hjärtstam poserar tillsammans med vår chefredaktör Mikael Galvér i vår monter på mässan Caravan Stockholm

På mässan Caravan Stockholm delade Husbil & Husvagn ut priset för Årets Ställplats 2016 till vinnaren Karlskrona stadsmarina.
Varje år i september avgörs vår tävling Årets ställplats som för varje år får större och större spridning. Vinnaren utses genom en omröstning där alla har möjligheter att delta. Först genom nomineringsprocessen och av de fem finalisterna slutligen via en omröstning via mail eller vanlig post även om de flesta röster avges på Elmiamässan.

Inför en entusiastisk publik mottog Klas Hjärtstam från Karlskrona stadsmarina plakett och blomsterbukett på scenen på Kistamässan. Så här sa han när vi ringde upp i höstas när resultatet stod klart.

– Tack så mycket, vad roligt! Vi försöker hela tiden möta efterfrågan på platser och det är anledningen till att vi har utökat antalet platser till sommarsäsongen i år. Inför nästa år hoppas vi att de blir bättre utmarkerade. Dessutom ska vi förbättra wi-fi så att det går att komma åt nätet även inne i husbilarna.
– Inför förra årets säsong stod även vårt nya servicehus klart.
Karlskrona stadsmarina, Blekinge

48 platser varav 24 med el, centralt i Karlskrona, nära gästhamnen. Kostnad: 180 kronor per dygn inklusive el. 150 kr utan el. Övrigt: WC, dusch, bastu och tvättstuga finns. Gångavstånd till stadskärna. Marinmuseum, mataffär och restauranger. Wi-fi i hamnen och på hamnkontoret. Kontakt: 0766-209250. Faciliteter: El, färskvatten, sopkärl, wi-fi, grillplats, wc, hwc
GPS: N56°09’56” E15°35’38”

Ämnen i artikeln

Missa inget från Husbil & Husvagn

Genom att anmäla dig godkänner du OK-förlagets personuppgiftspolicy.