Bild
Nästa artikel
Itineo MC740

Itineo MC740

STORA NOLIA 2016

Det här är en bil som kan varieras efter behov. Med konkurrenskraftigt pris och vettig utrustningsnivå är det en intressant helintegrerad husbil. Kolla in bilderna!

Itineo MC740 2017, som visades på Nolia i somras, har vi inte skrivit om tidigare. Itineo är ett märke i Rapidos portfölj.

De är lågprisinriktade men skillnaderna hittar man mest i komfortdetaljer och detaljer som mysbelysning. Itineo brukar trots det ha många finesser och praktiska lösningar och denna MC 740 är inget undantag.

Den höj och sänkbara sängen längst bak i bilen är finurlig för det innebär att garaget under kan vara högt, lågt eller någonstans mitt emellan. Under färd kan garaget vara högt nog för cyklarna och när man är framme, och cyklarna står utanför, kan sängen sänkas för att enkelt kunna användas. En annan praktisk detalj är matbordet som kan göras smalare vilket gör passagen till förarplatsen enklare inifrån bilen.

Missa inte bildspelet där du även hittar tekniska data och pris!
Taggar: Mässor, Itineo

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.