Bild
Nästa artikel
Knaus Deseo ekar tom

Knaus Deseo ekar tom

CS2017

Knaus Deseo är den andra serien som byggts med Knaus nya lätta byggteknik. Frågan är när husvagnar eller husbilar som säljs i större serier byggs med densamma?

På mässan Caravan Salon som nyligen avslutades i Düsseldorf presenterade Knaus sin senaste upplaga av Deseo, en vagn med en stor lucka på bakstammen gör det möjligt att köra in en motorcykel eller varför inte en snöskoter? För att göra det möjligt rent viktmässigt är vagnen nu dessutom tvåaxlad. Förutom det har vagnen ny inredning enligt senaste snitt.

Lättviktsteknik är givetvis bra och även något som behövs nu när snaran stryps åt allt mer på tunga fordon. Men börjar det inte eka lite tomt i tunnorna vad gäller den satsning som utlovats?

Knaus har pratat om husbilar på upp till nio meter med en totalvikt på 3.5 ton i några år nu, samtidigt som de flesta modeller som de faktiskt byggt gjorts så med redan beprövad teknik. Det är något att tänka på medans vi tittar på bilderna på denna husvagn för motorcyklar.
 
Missa inte bildspelet!
 
 
Taggar: Mässor, Knaus

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.