Bild
Nästa artikel
Långbäddad Cliff och äventyrspaket

Långbäddad Cliff och äventyrspaket

2021

Populära husbilarna från Sunlight får till 2021 ett antal nyheter i allt från plåtisar till halv- och helintegrerade modeller. Flera av dem kan också fås med nya tillvalspaketet Adventure Edition.

Plåtisen Cliff 640 med separata långbäddar i aktern ger gott om plats för  cyklar, surfbräda och annat i lastutrymmet. Samtidigt är det lätt att kliva i och ur den inbjudande sängplatsen. 

Sunlight V 69 är en traditionell husbil men med smalare bodel som Sunlight och flera tyska tillverkare kallar “Van”. I den klassen kommer Sunlight V 69 som är 6,86 meter lång och trots sin smala bodel faktiskt har queenbed.

Halvintegrerade T 69 LC är en ny planlösning med dubbla dinetter som ger gott om plats för upp till sex personer och alkoven A 60 är en extra kort alkovbil som kvalar in under sexmetersgränsen. Den är endast 5,94 meter lång och alkovsängen kan fällas upp vilket ger härlig rymd i förardelen. 

Nya Adventure Edition är en nyhet till 2021 som finns till alla plåtisar, alla i V-serien och några T/I-modeller i utbudet. Förutom multimediapaket, klimatanläggning och lite annat så är svart metallic något som ska tilltala sportiga och unga kunder.

På tal om unga kunder så får samtliga Sunlight Isofix-fästen för barnstol.

Taggar: Mässor, Sunlight

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.