Nästa artikel
LMC jubilerar med rikligt utrustad husvagn
NYHETER

LMC jubilerar med rikligt utrustad husvagn

Publicerad 25 maj 2020 (uppdaterad 16 juli 2020)
Modellåret 2021 börjar så smått avteckna sig och LMC är tidigt ute med att avslöja vad de har att erbjuda när den här säsongen lider mot sitt slut. Då blir det både uppdateringar och jubileumsmodell!
LMC hyllar sitt 65:e år med en jubileumsutgåva av Style 493 K. Att det är LMC från Sassenberg som är en av de första att visas upp sig inför 2021 är också lite talande eftersom man här även hittar Erwin Hymer-gruppens ”Caravan Competence Center”, den plats EHG-koncernen använder för att staka ut framtiden.

Inför modellåret 2021, och därmed 65-årsjubileumet för LMC Caravan GmbH & Co. KG, finns det inte bara drivkraften från utvecklingsavdelningen utan också jubileumsutgåvan av Style 493 K som blir rikligt utrustad redan som standard.

Den nya Style 493 K kan väljas med ett standarpaket eller ett som kallas exklusivt samt ett lyxigt. Här finns kompressorkylskåp och specialfälgar. Stilmässigt vänder sig designen till yngre.

Vivo 2021-serien står för mångfalden med betoning på komfort och bekvämlighet. Modellserien finns med sju olika planlösningar där den minsta, 470 D, har en golvyta på cirka 14 kvadratmeter, upp till den stora 532 K som erbjuder sovplatser för upp till sex personer och är drygt 20 kvadratmeter. Den nya planlösningen i 580 D har nydesignad inredning med ljusa beige paneler och ljusa remsor ovanför de stora väggskåpen, frontkök och panoramatak. Sittgruppen är placerad i mitten där klädseln finns i "Grey Leaf" och "White Stripe".

Musica, med längder från 7,08 till 8,08 meter och upp till sex sovplatser, står för sofistikerad utrustning. För modellåret 2021 kommer modellserien med en modifierad standardutrustning och inredning. Liksom i Vivo bidrar exempelvis nya LED-ljusremsor ovanför väggskåpen till en trevlig atmosfär. Klädselalternativen är "Silver Belt" och "Beige Limb". 

Inget är hittills sagt om utbud och priser på den svenska marknaden.
 

Relaterade bildspel

Ämnen i artikeln

Missa inget från Husbil & Husvagn

Genom att anmäla dig godkänner du OK-förlagets personuppgiftspolicy.