Bild
Nästa artikel
Lotta Engberg och Tobias Persson underhåller i Kista

Lotta Engberg och Tobias Persson underhåller i Kista

CS2018

Nu är det klart vilka artister som kommer att uppträda på scenen när Caravan Stockholm hålls den 15-18 februari 2018, och det blir två välkända och uppskattade artister.

Både välkända Lotta Engberg, som slog igenom i början av 1980-talet, och Tobias Persson, som beskrivs som en av Sveriges mest populära komiker, kommer till Caravan Stockholm.

Programmet i övrigt är inte helt klart än men Lotta Enberg ska enligt tillgängliga uppgifter uppträda på lördagen medan Tobias Persson blir fredagens dragplåster.

Mässan drog förra gången cirka 10 000 besökare och hålls 2018 den 15-18 februari som brukligt i Kista. Förutom artisterna finns förstås ett flertal fabrikat och tillbehörssäljare representerade.

2017 hölls desutom flera intressanta föredrag, bland annat diskuterades lastvikter när Transportstyrelsen beskrev sina tankar om hur reglerna skulle kunna ändras, något som drog en extra månghövdad publik.

Du kommer förstås även att kunna besöka oss i redaktionen i vår monter och diskutera husbilar och husvagnar!
Taggar: Mässor

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.