Bild
Nästa artikel
Polar rönte stort intresse på Elmia

Polar rönte stort intresse på Elmia

ELMIA2016

Polar sammanfattar i ett pressmeddelande sin syn på intresset för den nya husbilen Grizzly och skriver att de, som flera andra, med råge överträffade sina förväntningar.

I höst har det varit två stora mässor, Stora Nolia i Piteå och Elmia i Jönköping. Båda har gått långt över förväntan, skriver Polar i sitt pressmeddelande.

– Det är otroligt mycket jobb med en mässa, men det uppvägs verkligen av all den positiva energi vi fått från både kunder och återförsäljare, hävdar en nöjd vd och fortsätter, Försäljningen på Nolia var bra och på Elmia i det närmaste fenomenal.

Till mässan på Elmia i Jönköping i september var det nypremiär på Polars husbilar. 

– Det var hela tiden kö till Polar Grizzly, skriver Polars vd Tony Ekström.

Polar har hållit fast vid fullt vinterfunktionella vagnar och tuffa klimattester, även om konkurrensen från lågprismärken tidvis har varit hårt. 

– Allt fler förstår att kvalitet lönar sig både för stunden och i längden, säger Polars VD.

Polar skriver att de fick stor uppmärksamhet för det nya egenutvecklade badrummet med integrerad dusch. Dessutom var intresset stort efter Polars Special Edition-vagn, en specialdesignad Polar 590 med några exklusiva och uppskattade tillval.

Taggar: Mässor

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.