Bild
Nästa artikel
Prestigefyllda priser till Kabe i tuff europeisk konkurrens

Prestigefyllda priser till Kabe i tuff europeisk konkurrens

CMT2019

Kabe belönades med tre fina utmärkelser vid CMT i Stuttgart. Utöver Kabes nya ventilationssystem SmartVent som blev vinnare av the European Innovation Award utsågs modellserien Royal till ”Caravan of the Year” 2019.

Kabes husvagnar i Royal-serien tillhör marknadens mest välutrustade. Här ingår mycket redan i standardutförandet och i dag är Royal den Kabe-modell som säljer allra mest.

– Konkurrensen på den tyska marknaden är stentuff. Därför känns det fantastiskt roligt att Kabe Royal nu blivit utsedd till "Caravan of the Year” i import-klassen ”Upper and luxury” och blev trea i totalbedömningen av alla de lyxigaste husvagnarna, säger en nöjd Joakim Karlsson som är försäljningschef på KABE.

"Caravan of the Year” är en utmärkelse som delas ut årligen av Europas största Campingmagasin, tyska Caravaning och bygger på en omröstning bland läsarna.

Taggar: Mässor

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.