Nästa artikel
Vinnarna i Best in show på Caravan Stockholm
CS2017

Vinnarna i Best in show på Caravan Stockholm

Publicerad 16 februari 2017 (uppdaterad 21 april 2017)
Idag korades de vardera fyra husbilar respektive husvagnar som fick utmärkelsen "Best in show" på mässan Caravan Stockholm. Kolla in vinnarna!
Juryn, där även Husbil & Husvagn ingår, har utsett vinnarna i respektive kategorier, helintegrerad husbil, halvintegrerad husbil, kompakt husbil, mest husbil för pengarna, bästa resevagn, bästa barnkammarevagn, mest husvagn för pengarna och bästa långliggarvagn.
 
Helintegrerad husbil
Dethleffs Trend i7057 EB
En välbyggd och välutrustad helintegrerad husbil till ett bra pris. Inte billigast eller dyrast utan en bra kompromiss sett till utrustningsnivå och funktion. Hög kvalitetskänsla.

Halvintegrerad husbil
Chausson 630 Welcome
Bryter med traditionerna på ett lyckat vis. Öppen och ljus bodel med flexibel sänglösning som ger rymd. Bra baksäteskomfort med två skilda stolar.

Kompakt husbil
Globe Traveller Voyager Z
En inredd skåpbil, så kallad plåtis, utan skåpbilskänsla. Unik bodel för denna biltyp. Mycket välutrustad. Stort plus för bagagelucka istället för bakdörrar.

Mest husbil för pengarna
Laika Ecovip 309 Toscana Edition
Premiumkvalitet till mellanklasspris och dessutom mycket välutrustad. Hög byggkvalitet med många praktiska detaljer och genomtänkta lösningar. Bekväm och ombonad.

Husvagn i kategorin resevagn 
Hymer Eriba Troll.
För sin smidighet, för sin vikt och kul men beprövade lösningar, en klassiker som gör comeback i Sverige.

Bästa barnkammarvagn
Kabe Classic 780 DGDL
Får priset för sin utmärkt fina barnkammare. Vagnen har också gott om förvaring, rymmer och fungerar bra för en stor barnfamilj.

Bästa långliggarvagn
Polar 730 TRLB
Polarvagnen är vagnen för den som inte vill kompromissa. Induktionshäll i köket, förbränningstoa och modern smartphoneteknik med övervakning och styrning av många funktioner.

Mest för pengarna
Hobby Prestige 660WFC
är en vagn som passar många. Ett fantastiskt hygienutrymme, mycket fin sittgrupp och ett vinkelkök med fina arbetsytor, garderob vid entrén och allt till ett mycket rimlig pris.

Dethleffs Trend i7057 EB

Chausson 630 Welcome

Globe Traveller Voyager Z

Laika Ecovip 309 Toscana Edition

Hymer Eriba Troll

Kabe Classic 780 DGDL

Polar 730 TRLB

Hobby Prestige 660WFC

Ämnen i artikeln

Missa inget från Husbil & Husvagn

Genom att anmäla dig godkänner du OK-förlagets personuppgiftspolicy.