Bild
Nästa artikel
Bürstner åker på Roadshow

Bürstner åker på Roadshow

NYHETER

När inte den sedvanliga Elmiamässan hålls dyker det upp alternativ. Den 21 augusti tar Bürstner en rad av sina husbilar och Camper Vans på Roadshow till nya återförsäljare fram till den 5 september.

Under Roadshowen i augusti är det första gången du se Copa C 500 och Campeo C 540 4 x 4 i Sverige under Bürstners kampanj som genomförs i södra och mellersta Sverige. Vill du uppleva Sverigepremiären ska du hålla koll på din återförsäljares kampanjdagar. Men det blir inte de enda fordonen som visas uppäven Elegance I 910 G och Limited T 726 G kommer att finnas på plats.

– Vi på Bürstner ser fram emot roadshowen, säger Jörgen Fornander, varumärkesansvarig för Bürstner på den Svenska marknaden. Coronapandemin har gett oss alla olika utmaningar, och när mässor är svårt att genomföra, har vi sökt alternativa lösningar för att nå ut med våra produkter. Det är dessutom kul att äntligen få starta upp hos de nya återförsäljarna och ge dom en bra start på vårt nya samarbete.

21-22 augusti: Ivarssons husbilscenter, Glimmingebro
24-25 augusti: Fritidscenter i Ängelholm
28-29 augusti: TB bil AB, Norrköping
31 augusti - 1 september: Skoklosters husbilar & husvagnar AB, Bålsta
3 -5 september: Tumbo Husvagnar & Husbilar AB, Kvicksund

 
Taggar: Nyheter

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.