Nästa artikel
Bürstner Elegance tilldelas German Innovation Award
NYHETER

Bürstner Elegance tilldelas German Innovation Award

Publicerad 20 maj 2021 (uppdaterad 21 maj 2021)
Än en gång tilldelas Bürstner "German Innovation Award" från German Design Council. Ett innovativt koncept övertygade juryn att utse Elegance till en av vinnarna.
Det är det allmänna konceptet av Bürstner Elegance som imponerar på juryn i kategorin "#W1 Excellence in Business to Consumer" "Transportation". Elegance är deras integrerade premiummodell som erbjuder flera exklusiva lösningar och innovativa konstruktioner och lanserades 2020 som deras toppmodell i mellanprissegmentet.

Modellen byggs på Mercedes framhjulsdrivna chassi och har Bürstners typiska "sandwich"-golvkonstruktion. I fram finns en innovativ sänglösning med en nykonstruerad sänkbar bädd som säkras med band, en typ av lösning som Bürstner är välkänd för. Det optimerar planlösningen som därigenom blir luftig. Vid sidan av dess användarvänlighet erbjuder Bürstner Elegance även standardvis det resurssnåla toalettsystemet INDUS® från Thetford. Kombinationen av smakfullhet, innovationer och utförande har varit mycket lyckad.

– Med det övergripande konceptet för Elegance har vi lyckats kombinera en mysig atmosfär och ergonomiskt resande i ett fordon. Vår Elegance är utformad för en kräsen, husbilserfaren och komfortfokuserad målgrupp, förklarar fabrikatets VD Jens Kromer. Vi är mycket glada över att få utmärkelsen igen. Bürstner har redan vunnit ett tyskt Innovation Award 2020 i kategorin "WINNER" för Lyseo TD 644 och ett "SPECIAL MENTION"-pris för sitt "Home Light".

German Design Council har tilldelat German Innovation Awards sedan 2018. Det hedrar innovationer som gör skillnad med fokus på lösningar, innovativa detaljer och tjänster som ger äkta mervärde. En oberoende, tvärvetenskaplig jury bestående av experter inom näringslivet och finansbranschen, forskarsamhället och institutioner, bedömer produkterna. Juryn väljer en "Gold" och upp till tio "Winner"-mottagare, vilka bedömer aspekter som innovationsstrategi, hållbarhet och kvalitet, tekniska framsteg eller hur väl en produkt är designad med tanke på framtiden.

Missa inte att kolla in vårt premiummaterial! Kolla in den provkörning vi gjorde!
 

Ämnen i artikeln

Missa inget från Husbil & Husvagn

Genom att anmäla dig godkänner du OK-förlagets personuppgiftspolicy.