Bild
Nästa artikel
Cabby i nya ägarproblem

Cabby i nya ägarproblem

NYHETER

Cabbys nya ägare hoppar av, företagsrekonstruktionen fortsätter och kommunens överklagade fastighetsköp ligger fortfarande för beslut i förvaltningsrätten.

Värmlands Folkblad rapporterar att den nya ägaren till Cabby hoppar av den tänkta affären. Rekonstruktionen fortsätter därför och de 60 anställda jobbar kvar.

Ursprungligen tog kommunen ett beslut att köpa fabrikslokalerna och hyra ut dessa till Cabby för att lösgöra kapital för företaget. Detta beslut överklagades och är ännu inte avgjort i förvaltningsrätten.

Vd Svein Valheim är beredd att fortsätta i företaget och är huvudägare. Leif Brodén går enligt Värmlands Folkblad in som aktiv delägare och styrelseordförande. Han har tidigare arbetet som koncernchef på Södra Skogsägarna.

– Vi har tid fram till januari att arbeta fram en lösning och jag tror att det kommer att ordna sig. Cabby är i grunden ett stabilt företag där det funnits vissa problem tidigare. Våra kunder är köptrogna och de har inte påverkats så mycket av det som hänt.

Hela artikeln i Värmlands Folkblad hittar du här.

Taggar: Nyheter

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.