Nästa artikel
Cabbys husvagnsprogram 2015
NYHETER

Cabbys husvagnsprogram 2015

Publicerad 24 september 2014 (uppdaterad 26 september 2014)
När det nu äntligen blivit klart med ny ägarstruktur hos Cabby duggar nyheterna om deras modeller till 2015 tätt. Här är en sammanfattning.

De här fem punkterna framhåller Cabby som de stora nyheterna inför 2015:

  • Ännu starkare kaross med Cabbymetoden 2.0
  • Ny exteriör med slät plåt och nya linjer
  • Cabby 900 F4F Family med flera nya lösningar för förvaring och ett generöst vinkelkök
  • Cabby 900 QM Double. Lyxig vagn med tvärställd dubbelsäng och extra rymd
  • Cabby 650 F2C Family Edition – en välutrustad familjevagn med priset i fokus


Cabby, som i år firar 50 år, presenterar en rad nyheter i nya modellprogrammet.

Cabbymetoden 2.0 – det sitter i väggarna
Cabbymetoden 2.0 är resultatet av en vidareutvecklad skumteknik för väggar och tak. Den nya tekniken bidrar till att isoleringen har blivit bättre och karossen stärkts ytterligare.

Ny exteriör design
Utvändigt har Cabbyvagnarna i år fått en ny modern design med tydlig Cabbyprofil. Slät plåt, nya linjer och dekaler.

Cabby 900 F4F Family – bekvämt och stort för många
Nya Familyvagnen Cabby 900 F4F är en vidareutveckling av Cabbys storsäljare 800 F3F Family. Förutom att vagnen är ännu större så har stort fokus lagts på att optimera och utveckla förvaringsutrymmen och maximera ytorna. Det finns bland annat en stor garderob med skjutdörrar och en garderob med praktiska hurtsar, ett stort vinkelkök med väl tilltagna avställningsytor och en soffgrupp som är Cabbys hittills största.

Cabby 900 QM Double – en vagn i stort format
Rymd och rumskänsla i Cabby 900 QM Double. Längst bak i vagnen finns en tvärställd dubbelsäng med justerbar huvudände för extra komfort. Ett mittbadrum med CabbyLoo,  en mjuk loungesoffa för trevliga TV-stunder och ett vinkelkök förstärker rumskänslan. 

Fullutrustad familjevagn där priset är avgörande
Cabby 650 F2C Family Edition är enligt Cabby "en attraktiv kampanjvagn till ett oslagbart pris". Vagnen är utrustad med en mängd speciellt utvalda tillval anpassade för en barnfamilj. Tillval som ingår i priset är mikro under kyl, cykelställ, runtomstrålande tv-antenn, cd-spelare, nackstöd, tvådelat draperi till våningssängen och nedfallsskydd till överbädden. Utöver det har vagnen invändigt fått ytterligare tillval som eget tygkoncept och pianosvart frontskiva på kylskåp och köksfondvägg. Tygklädda sänggavlar med belysning är standard och i Comfortmodellerna är tyget beigefärgat och i Caiennamodellerna mörkgrått.

Cabby 740 QTD Double – för ökad valfrihet
Förra årets Cabby 740 QTF Double har fått en tvilling, Cabby 740 QTD Double. Det som skiljer dem åt är toalettens placering där det går att välja placering på dörrsidan alternativt fönstersidan.

Rymligt badrum i 800-modeller
I Cabby 800 LXT Single och Cabby 800 QXT Double, har Cabby skapat ett badrum med bra utrymmen. Badrummet har, utöver dusch och CabbyLoo konceptet, golvmatta med kakelkänsla, garderob, stor spegel och en rymlig förvaringshylla.

Nya släta, tonade fönster med flera smarta funktioner
Fönstren är nya och smälter in med den nya yttre designen. Dessutom finns flera funktioner som steglös öppning och steglösa kassettrullgardiner med myggnät och mörkläggning.

Laminat, nackstöd, LED-belysning, kranar och tyger
Kök- och badrumsbänkar plus bord, har nytt laminat tillverkat i ett extra slitstarkt material och har en blank yta. Laminatet har ljust utförande i Comfortvagnar och mörkare i Caiennavagnar. Nackkuddarna är nyutvecklade och har en rund form som ger bra stöd för nacken. Alla lampor i vagnen har LED-belysning. Kranar i både kök och badrum har ny design. Textilier för dynor och gardiner finns i åtta utföranden varav ett helt nytt koncept och tre nya gardiner.

Stor uppmärksamhet kring prisbelönta CabbyLoo konceptet
Intresset för den nya, bekväma tekniken är fortsatt stort. Cinderella Motion förbränner avfallet till ren och luktfri aska i en luktfri process. Med CabbyLoo konceptet blir husvagnslivet oberoende av tömningsplatser och latrinrum, och själva toalettömningen är lätt och behaglig. CabbyLoo konceptet finns som tillval för årets alla Comfort- och Caiennavagnar och är standard i 900 LM, QM och F2C och i 800 LXT och QXT.

Ämnen i artikeln

Missa inget från Husbil & Husvagn

Genom att anmäla dig godkänner du OK-förlagets personuppgiftspolicy.