Bild
Nästa artikel
Caravan Stockholm 2020 inställt

Caravan Stockholm 2020 inställt

NYHETER

Det blev inget tioårsjubileum för mässan som arrangerats i Kista sedan 2011. Bristande underlag fick den nya arrangören att ställa in arrangemanget som var tänkt att gå av stapeln i februari 2020.

I september skrev vi om att den nya arrangören av Caravan Stockholm, Live Expo, planerade mycket nytt när portarna skulle slås upp i februari 2020. Men det blir inget av med det för nu står det klart att mässan ställs in. Planerna var annars att utbudet av husbilar och husvagnar skulle kompletteras med en satsning på destinationer, resmål och aktiviteter med en vision att Caravan Stockholm skulle bli ett smörgåsbord av allt inom camping och friluftsliv.

2011 arrangerades mässan för första gången, då under namnet Caravan och Camping. Husbil & Husvagn har varit involverade i varierande omfattning redan från början och för oss var en av höjdpunkterna att dela ut priset till vinnaren av vår omröstning Årets ställplats. Andra kul inslag har varit Best in show, en tävling där vi och andra facktidningar utgjorde juryn i en tävling där utställda fordon prisades i olika kategorier.
Vi kommer även sakna kontakten med alla härliga läsare som vi mött och kanske fått första kontakten med på mässan i Kista. Förhoppningsvis kan den gå en ny vår till mötes under kommande år! Vi söker Kistamässan för en kommentar.

OBSERVERA! Det blir mässa i mars istället! OBSERVERA! Se separat artikel.
 

Taggar: Nyheter
Caravan Stockholm 2020 inställt
Caravan Stockholm 2020 inställt
Caravan Stockholm 2020 inställt
Caravan Stockholm 2020 inställt

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.