Nästa artikel
Caravanmessen i Norge ställs in
NYHETER

Caravanmessen i Norge ställs in

Publicerad 5 juni 2020 (uppdaterad 5 juni 2020)
Även den norska mässan, Caravanmessen, som skulle hållits i höst ställs nu in.
Den tyska mässan Caravan Salon i Düsseldorf flyttades på grund av de tyska restriktionerna en vecka framåt i tiden men flera större aktörer som Hymer och Pössl beslutade ändå att inte medverka vare sig på den mässan eller några andra under 2020. Tills vidare är det dock sagt att Caravan Salon kommer att genomföras även om det blir i reducerad form med enbart förhandsbokade biljetter och en maximal publik på 10 000 per dag.

Sedan kom beskedet att mässan Husvagn Husbil på Elmia 2020 ställs in och nu motsvarande besked för den norska Caravanmessen 2020.

Visserligen är det inte tillåtet för svenska medborgare att utan karantän och andra restriktioner att resa till vare sig Norge eller Tyskland med nuvarande regler men alla dessa tre mässor är viktiga för respektive marknader, när det gäller den tyska är den viktig för hela Europa.

– Som medarrangør av Caravanmessen 2020 har styret i Norges Caravanbransjeforbund (NCB), i samråd med våre medlemmer kommet frem til at det ikke er ansvarlig, verken økonomisk, helsemessig eller opplevelsesmessig å arrangere Caravanmessen 2020 under de rådende forhold med COVID-19 i Norge, skriver styrelseordföranden för Norges Caravanbransjeforbund Tor Grüner i ett pressmeddelande.

Både i Norge och Sverige satsas istället kraften på mässorna 2021.
 

Ämnen i artikeln

Missa inget från Husbil & Husvagn

Genom att anmäla dig godkänner du OK-förlagets personuppgiftspolicy.