Chausson Welcome 718 EB är först ut på nya chassit från Ford Transit

Nästa artikel
Chausson först ut på Ford-chassi
NYHETER

Chausson först ut på Ford-chassi

Publicerad 17 april 2014 (uppdaterad 21 april 2014)

Chausson Welcome 718 EB är först ut på nya chassit från Ford Transit

Som första tillverkare lanserar Chausson modellen Welcome 718 EB på det nya chassit från Ford.
Då detta är bilder på prototypen, officiell pressvisning sker först i Juni 2014, påpekar Ford och Chausson att det kan komma att bli ändringar från dessa bilder till produktion. Fords uppgifter från deras pressvisning ser du i länken till höger där deras bild av instrumentpanelen finns med.

Det kan komma att bli spännande med både en relativt ny Mercedes Sprinter, en uppdaterad Fiat Ducato och nya Ford Transit. Som bäddat för en kamp det närmaste året.

Den officiella texten lyder som följer:

Samarbetet mellan CHAUSSON och FORD har pågått i 35 år och det är uppenbart att introduktionen av nya TRANSIT kommer att stärka detta samarbete.
 
Det helt nya FORD chassit kommer att användas på många CHAUSSON 2015. Fram tills dess är chassit reserverat för FLASH och WELCOME.
 
Med utgångspunkt från inredningssuccén i specialmodellen Titanium som presenterades på senaste CMT-mässan i Stuttgart, kommer den trefärgade inredningen att finnas i årsmodell 2015 av WELCOME.

Vad tror du om det nya chassit från Ford? Blir det en utmaning för Fiat att klå Merceds Sprinter och Ford Transit? Kommentera gärna!

Ämnen i artikeln

Missa inget från Husbil & Husvagn

Genom att anmäla dig godkänner du OK-förlagets personuppgiftspolicy.