Bild
Nästa artikel
Chausson Welcome 718 EB är först ut på nya chassit från Ford Transit
Chausson Welcome 718 EB är först ut på nya chassit från Ford Transit

Chausson först ut på Ford-chassi

NYHETER

Som första tillverkare lanserar Chausson modellen Welcome 718 EB på det nya chassit från Ford.

Då detta är bilder på prototypen, officiell pressvisning sker först i Juni 2014, påpekar Ford och Chausson att det kan komma att bli ändringar från dessa bilder till produktion. Fords uppgifter från deras pressvisning ser du i länken till höger där deras bild av instrumentpanelen finns med.

Det kan komma att bli spännande med både en relativt ny Mercedes Sprinter, en uppdaterad Fiat Ducato och nya Ford Transit. Som bäddat för en kamp det närmaste året.

Den officiella texten lyder som följer:

Samarbetet mellan CHAUSSON och FORD har pågått i 35 år och det är uppenbart att introduktionen av nya TRANSIT kommer att stärka detta samarbete.
 
Det helt nya FORD chassit kommer att användas på många CHAUSSON 2015. Fram tills dess är chassit reserverat för FLASH och WELCOME.
 
Med utgångspunkt från inredningssuccén i specialmodellen Titanium som presenterades på senaste CMT-mässan i Stuttgart, kommer den trefärgade inredningen att finnas i årsmodell 2015 av WELCOME.

Vad tror du om det nya chassit från Ford? Blir det en utmaning för Fiat att klå Merceds Sprinter och Ford Transit? Kommentera gärna!
Taggar: Nyheter, Chausson
Chausson först ut på Ford-chassi
Chausson först ut på Ford-chassi

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.