Bild
Nästa artikel

Designa din egen husvagn

NYHETER

Adria firar sitt femtioårsjubileum 2015 och på mässan i Düsseldorf i höst premiärvisar de ett nytt koncept 'Designa din egen husvagn'.

Detaljerna runt Adrias koncept kommer att avslöjas i Adrias monter den 29 augusti när den nya modellen har sin världspremiär.

Matjaž Grm, Adrias marknadschef, säger

Adria är stolta över att kunna visa upp en innovation i husvagnsbranchen, en av de första i industrin, och definitivt en av de mest omfattande. Kunderna kommer nu att få möjlighet designa sin egen husvagn med ett urval av 29 lackeringar. Inuti finns det matchande moderna inredningar att välja på och ytterligare innovativa nyheter i denna lätta husvagn som är 3,6 meter lång och lämplig för upp till fyra personer. Den nya husvagnen kan anpassas online för kundens individuella stil, vi tror att den här möjligheten är viktig för branchens framtidsmöjligheter att  attrahera en yngre generation husvagnsägare.

Adria hittar du i monter A59-04 Hall 10 på mässan i Düsseldorf. Den nya husvagnen presenteras dessutom på alla viktigare husbilsmässor i Europa inför modellåret 2015.

Taggar: Nyheter

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.